Update

bild (12)

Jag har avbokat författarkursen jag tänkt gå då mitt prio ett just nu är att förhoppningsvis kunna börja plugga i höst, och då behövs alla pengar jag kan spara. Jag har redan börjat tröttna lite på mitt mörka hår. Eller tröttnat och tröttnat, jag gillar det och trivs i det men blivit sugen på ombré igen, som jag hade innan jag till slut blev blond, främst då jag trivs som bäst i lite ljusare än nu iallafall, men vi får se. Jag, tvillingsyster och en vän planerar att resa till London i slutet av sommaren, vi var där med våran fjärde vapendragare för några år sedan och längtar tillbaka! Jag behöver sol, sol och sol, dels för min psoriasis och dels för att jag helt enkelt vill bli brun, och det senare ska jag lösa med en sväng till solariet. Jag ska på tisdag äntligen fixa mina fransar igen, har valt att gå så långt så jag inte har kvar mycket av min senaste förlängning då jag upptäckt att det finns en liten hemmasalong på samma gata jag bor som gör fransförlängning till bättre pris, då ville jag göra helt nytt och passa på att ta en storlek längre. Och jag har fått hem min underbara sommarjacka (ovan) som jag betsällde för några veckor sedan, kommer bo i den i sommar.

Nu ska jag snart bege mig ut i våren för en promenad med Marika och sedan ska vi kolla lite flyg och hotell inför London!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>