To die for

 

bild (11)

bild (10)

 

 

Hur fin är inte denna skapelse? Hade helt glömt bort den sen jag såg den på nelly för några veckor sedan då den bara fanns i stora storlekar, men blev förälskad på nytt när jag fick mejl om att den kommit in i min storlek. Jag klickade hem den direkt, och tur var väl det för när jag senare samma dag skulle visa den för min syster var den slutsåld igen! Jag blir alltid så ivrig när jag köpt nya kläder och vill använda allt direkt så den fick åka på redan i går kväll då vi firade lite här hemma med lite vin, hummer och räkor, älskar skaldjur (dock är faktiskt kräftor min favorit, och musslor). Vad firade vi då? Jo, att pappa varit snusfri tio år, haha. Det finns alltid något att fira om man vill.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>