följ ditt hjärta

bild (9)

 

Äntligen. Igår åkte jag och Jennifer iväg och tatuerade oss. De här tre fina orden har jag så länge velat göra någonstans, tänkt lite olika om va den skulle sitta men ni sitter den fint på min högra axel. Jag är supernöjd! Har ju redan ett hjärta nere vid foten som gjorde så nedrans ont så jag har varit lite skraj för att göra en till (min smärtgräns är inte hög den inte, plus att jag är nålrädd) men den här gick jättebra. Visst kändes det verkligen men inte alls som nere vid foten.

Senare var jag också och fyllde på mina fransar, gjorde en fransförlägning för några veckor sedan och det är nog det bästa jag gjort. Så skönt att aldrig krångla med mascara som jag ändå aldrig blir så där perfekt som man vill ha det. Jag gör mina hos TaraLashes som finns hosFlottsundsfrisörerna i Uppsala och hon där är jätteduktig!
Jag har även förgat mitt hår, från blondt till brunt och jag känner mig så mycket fräschare och slipper underhålla det med att färga utväxt och så lite då och då. Jag känner mig nästan som en halvt ny människa nu, haha nej då.

Imorgon ska jag in och träna, stenhårt. Har inte tränat på nästan två veckor då jag varit så sjuk. Feber, huvudvärk, halsont och med en hosta från helvetet, men nu har allt försvunnit så nu ska jag börja på allvaret igen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>