Ett steg i taget

bild 1 (5)bild 2 (6)

 

Mitt liv ser just nu ut lite likadant mest hela tiden tycker jag och jag bara väntar på framtiden samtidigt som jag bara låter allt rulla på som vanligt. Därför tog jag mig själv i kragen och gjorde något åt mitt liv, och lite min framtid. Jag har kollat mycket på utbildningar den senaste tiden och verkligen funderat på vad jag vill göra. Då det finns en lista på saker jag ”vill bli när jag blir stor” så har jag tänkt mycket på vad jag vet att jag dels verkligen kommer klara av och på vad utbildningar för det kostar, och jag tror jag börjar hitta rätt! Men först har jag bestämt mig för att jobba på en av mina drömmar, men som mest är en hobby (inget drömyrke) och det är att skriva en bok, som jag försökt i flera år nu men kommer ingenvart. Hur mycket jag än skriver blir det aldrig någon helhet så därför har jag nu anmält mig till en författarkurs, och det ska bli så roligt! Har i flera år kollat efter en kort, men som låter bra och givande, samt är bra i pris. I april börjar den och håller på i några veckor. Ska bli jättekul och få göra något jag verkligen älskar!

Så det ska jag ägna senare delen av våren åt. I sommar ska jag jobba samt ta någon resa och bara njuta. Och förhoppningsvis ska jag ha bestämt mig för något till hösten då! Det är planen nu och känns bra att ha mer av en plan än vad jag haft på länge!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>