13 februari

bild (7)

 

Den här, över min vita skinnjacka, är vad jag kommer klä mig i i vår. Älskar den!

 

Jag låter som en kråka, annars tycker jag att förkylningen redan håller på och ge sig. Bara den avslutande hostan kvar och att jag kommer vara hes nu ett tag som gäller. Ett barn på förskolan tyckte idag att jag skulle få gå hem och vila min röst, så jag har någon röst att tala om för någon hur mycket jag tycker om den med, eftersom det är alla hjärtans dag! Barn är för söta.

Jag ska iallafall få fira alla hjärtans dag med vin, middag och tjejkompisar. Hur bra låter inte det? <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>