Not as a lesson learned But a fond memory

bild 2 (5) bild 1 (4)

 

Så här såg det ut när jag och Jennifer skulle ut och ta ett glas vin i lördags kväll. Vi hade tänkt ta en riktig utgång med förfest och ett besök på nattklubben vi nästan bodde på förra hösten men inte varit på på jättelänge! Men jag kände mig dunderförkyld på dagen så det fick bli en lugn vinkväll istället med tjejsnack, tänkte vi. Men efter ett x antal vinglas senare stod vi ändå på saluhallen och shottade fruktshots och dansade häcken av oss. Så typiskt oss.

Dock har jag fått stå mitt kasst så att säga – en sjuk hals och knappt någon röst hela veckan! Men jag tycker det är värt det. Finns inget bättre än att umgås med bästa vännerna.

Alltså denna låten <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>