shopaholic

bild (4)

 

Jag har inte kunnat låta eBay vara, som ni kan se. Men dessa nio saker har jag verkligen inte kunnat låta bli. Just nu kan jag inte få nog av fina halsband sen jag köpte mitt senaste och fina peplum-toppar är något jag hoppas aldrig går ut tiden, love them. Sarah Peplum kallade mamma mig här om dagen då jag i princip nästan bara använder toppar av den modellen. En ny pälsväst klickade jag även hem då de jag har har jag haft några år nu, jag älskar dem men kände att en ny, vit dessutom, skulle passa bra till vårens varma dagar och sommarens lite svalare. Så jag kommer nästan kolla postlådan varannan minut de närmsta veckorna, haha.

Imorgon åker min tvillingsyster till berlin med sin pojkvän och det kommer bli så tomt på nedervåningen i flera dagar här hemma! Själv ska jag fortsätta jobba och på fredag ska nog jag och Frida på basketmatch (för att spana på snyggingar skulle jag gissa)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>