DEAR DARLIN’

bild (3)
jennifer, jag och frida
Suddig och halvbra bild men jag älskar den. Jag och mina två bästa vänner en fredagsnatt fylld med drinkar, dans, glädje och även lite firande av min och systers 21-årsdag som var två dagar senare (som nu var nästan två veckor sedan).

Fick för ett tag sen frågan om vad som gör mig glad här i livet och det är de här två samt min tvillingsyster. Vi fyra gör mig glad och så där lycklig i livet. Jag kan nog med säkerhet säga att det är de här tre tjejer jag kommer ha som bästa vänner livet ut nu. Lovar att det är de som kommer förnedra mig på min möhippa (även om jag bönat och bett om att bara ha en tjejhelg med champagne och manlig strippa när det är dags), vi har i princip redan planerat förlovningsfester och babyshowers tillsammans, påbörjat tal för varandras bröllop och mina barn ska definitivt vara bästis med deras barn. Det är så jag vill ha mitt vuxenliv också – som nu, tillsammans med dem!

Jag har under det senaste året lärt mig att man bara kan ha människor som ger en positiv energi bland sig och att det är viktigt att faktiskt tänka efter vilka som är bra för en. Har man inte allt på plats i livet och är lite vilsen så är det allra viktigaste att ha de som får en att må bra kring sig och det har jag verkligen. Är verkligen nöjd med den tillvaron.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>