Innan jag dör

bild

Idag kom posten äntligen med mitt fina halsband i guld – 19 kronor på eBay, sjukt, och idag kunde jag inte låta bli att klicka hem ännu ett fynd, men när man hittar jordens vackraste peplumtopp för 73 kronor måste man nästan

 

Tidigare ikväll rensade jag lite bland alla skönhetsprodukter som trängs på skohyllan till min klädställning. jag kom dock inte så långt eftersom på hyllan står också en låda full med fina saker från förr – dagböcker, anteckningsblock, tidningsurklipp, foton etc. och jag kunde självklart inte låta bli att börja bläddra i alla anteckningsblock. Jag har en liten förkärlek till just anteckningsblock så jag har några stycken och i alla är det nerklottrat tankar, citat, textet, dagböcker och dylikt, kan inte hålla min till en då alla är lika fina. I en a böckerna har jag en lång lista på saker jag vill hinna göra innan jag dör som jag började skriva på för ett par år sedan. Dock har jag inte ens kollat den på säkert ett och ett halvt år så när jag nu läste igenom den kunde jag till och med pricka av några saker! Som ”köpa ett chanel-läppstift”, det var då jag levde på mitt studiebidrag och inte tyckte att det var värt att lägga ner så mycket på just ett läppstift (nu gör jag det mer än gärna). Jag har alltid drömt om att ha ett rött, just för att det känns så klassiskt för chanel men när jag väl köpte mitt första så fick det bli en rosalila-nyans då det är den jag mest använder, för vill ju kunna använda det så ofta som möjligt. Men nästa gång ska jag bannemig köpa ett rött! Kunde också bland annat bocka av ”tatuera mig” då jag gjorde en liten i somras, och vågar jag så gör jag en innan våren, dock är min smärtgräns inte högre än någon cm och jag tyckte det gjorde så fruktansvärt ont (medan syster inte tyckte det gjorde särskilt ont…)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>