Can’t deny that I want you, but I’ll lie if I have to

YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image

Det här är låtar jag kan sitta uppe med hela nätter medans jag skriver, vilket jag på något vänster helst gör på natten. Vet inte hur många timmar jag i sträck setat och lyssnat på florense + the machines cover av take care på repeat sen ganska exakt ett år tillbaka, finns ingen bättre låt för övrigt, deras version alltså (aldrig gillat originalet). Och den påminner mig så väl om där för ett år sedan, just den tiden i mitt liv känns speciell och jag kan inte peka ut vad det var utan den bara känns speciell när jag tänker på den, det kanske har att göra med att jag fyllde tjugo, men jag vet verkligen inte, det känns som något djupare. Tror lite att det var kring då jag växte, hittade mig själv på något sätt. Visst, vissa andra saker vet jag vad som hände, men det är något mer än fina minnen och känslor därifrån, kan bara inte peka ut exakt vad det är, som sagt.

Det nya året har jag faktiskt, hur klyshigt detta än kommer låta, spenderat mycket på gymmet (har äntligen skaffat det där gymkortet, det nya året motiverade mig) och jag älskar det och hoppas det kommer hålla i sig ett bra tag för har aldrig mått bättre. Idag körde jag och Johanna ett hårt ben- och rumppass så vet inte hur jag kommer kunna röra mig imorgon haha!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>