2014 a fresh start

bild 1 (3) bild 2 (3) bild 3 (2)

 

Det är 2014 och fast det egentligen bara är ett annat årtal än innan så tror jag att jag inte är ensam om att det, varje nytt år, känns som en helt ny tid. Jag ser det på det här klyschiga viset: nytt år, nytt jag och nya möjligheter. Jag ser varje 1a januari som första tomma sidan i en bok med 365 tomma sidor och nu är det bara att börja fylla varje sida med saker man vill göra, se, vara med om osv.

Nyåret firades med mina tre närmsta – Johanna, Frida och Jennifer. Vi åt middag och drack vin följt av drinkar, lekar och tjejsnack innan vi drog in till stan hem till en killkompis. Plötsligt bestämmer jag och Frida oss för att dra till Stockholm för att sluta upp med Fridas en kompis och hennes gäng på white room där de hade bord. Så kvart i tolv tar jag och Frida bussen till stationen och tolvslaget firar vi på perrongen utanför tåget, ingen människa, förutom tre tågkonduktörer, så långt ögat kan nå. Men över oss glänser och sprakar fyrverkerierna och vi öppnar den lilla champagnen vi tagit med oss och strax efter tolv kliver vi på tåget.

De första fem timmarna på året firade vi med drinkar, dans, glädje och framåt sju landade jag äntligen i min säng och kände att det var det bästa nyåret på länge. Ser fram emot detta år med några saker och mål jag vill göra och uppnå och allt tillsammans med människor jag trivs allra best med. Nästa: 21 årsdag och trots min åldersnoja (som jag i princip haft sen jag fyllde arton) älskar jag födelsedagar och längtar.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>