Årets sista måndag

bild (1)

Mina favoriter just nu – body lotion mango temptation samt solpuder från victorias secret, le fuchsia lipstick samt creme de blush från ysl och min nyårsklänning från elise ryan, älskar den! Också en favoritlåt.

I princip allt är klart för nyår, de är själva planerna som är lite oklara men man kan inte ha allt helt planerat heller! Jag älskar nyår, kanske den bästa kvällen på året. Varför jag tycker det handlar inte bara om att få fira in nytt och ut gammalt och annat självklart utan jag bara älskar det, hehe!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>