2013 juli – december

bild 3

 

Juli i mitten av juli åkte jag, johanna och jennifer till rhodos och hade the time of our lifes. Vi festade på bargatan, shottade varma blåbärsshot, solade och badade om dagarna och tatuerade oss, ett litet hjärta som står för alla jag älskar här i livet.

bild 4 (1)

 

Augusti jag, Johanna och Frida tog vårat första och enda dopp i svenskt vatten, det var svinkallt! Jag började även skolan och de första dagarna kände jag att det var helt okej även fast jag inte direkt klickade med människorna i klassen men när vi kommit igång mer på riktigt kände jag mer och mer att det inte alls var min grej.

bild 5 (1)September jag slutade skolan i september och det kändes som det bästa på länge och jag gick tillbaka till mitt gamla liv med ett leende på läpparna.

bild 1 (2)

 

Oktober mörkare kvällar och kallare temperatut är lika med myskvällar i sockor och framför brasan samt fina middagar följt av spontana utgångar som alltid blir bäst.

bild 2 (2)

 

November ännu mera mys och det bästa i november var spadagen jag och syster hade på sturebadet, aldrig mått så bra som efter denna dag!

bild 3 (1)

 

December december innebar utgång för en vän vi trodde skulle flytta (tack och lov, för min del, är hon kvar ett tag till) firande av mina och tre vänners tionde julfest, vi firade med moet och lita tapas till förrött och hämtmat till varmrätt, julen firades med kärlek tillsammans med famil och farföräldrar och juldagen firades med vänner på bj med kanske lite för många shots.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>