2013 – januari till juni

bild 1

Januari 2013 firades in tillsammans med ett gäng som höll till i det hus jag bodde i 10 år, ganska sjukt att det var just där min tvillingsysters gamla flört samt även en gammal flört till mig och deras gäng var och ganska kul att jag och den killen tjaffsade om vem det faktiskt var som slutade höra av sig, men jag fick iallafall fira med mina bästa vänner och fick en nyårskyss (utanför mitt gamla flickrum…) Sedan var det dags att fylla 20! Och trots min åldersnoja så älskar jag att fylla år. Våra två bästa vänner kom hit för att gratta mig och tvillingsyster innan vi åkte in till stan för att vid tolvslaget fira 20 år på vår då favoritnattklubb. Några dagar senare köpte jag, syster och en vän med oss en flaska rosé och åkte hem till en annan vän för att dricka det och äta sushi på golvet i hennes lilla lägenhet.

bild 2

Februari vad jag mest minns från februari är att jag fick fira alla hjärtans dag med någon, med killen jag då dejtade och kvällen innan var vi på bio och på självaste dagen satt vi mest i min säng, pratade om att det var alla hjärtans dag och han sa än en gång att han brukar säga roliga saker enbart för att få höra mig skratta och se mig le, så fint. Bara några veckor senare hördes vi inte mer.

bild 4

Mars jag tror att det var lite så att när jag slutade träffa den här killen gick jag tillbaka till att festa mycket med mina vänner (dock inte lika mycket som hösten innan) och det är vad jag älskar mest med vänner – de finns där vad man än behöver de till. Under marsmånad började jag även med mina ljusbehandlingar för sjukdommen jag bär på. Tre gånger i veckan under tre månader gick jag dit för behandling och tack och lov har det hjälpt!

bild 5

April en dag i april åkte jag till jakobsberg för att gå på intervju och skriva en skrvuppgift för linjen jag sökte till och bara någon vecka senare fick jag ett sms om att jag kom in. Jag var överlycklig och längtade efter att få börja plugga, då visste jag ju inte att det skulle visa sig inte vara något för mig. Men i och med det fick jag min skrivarmotivation tillbaka och jag skrev och skrev och skrev! Efter intervjun iallafall mötte Frida upp mig inne i stan och vi tog en liten fredagsdejt på tgi fridays och sedan åkte vi hem till uppsala för vinkväll med våra andra två!

bild 1 (1)

Maj maj började med valborg vilket började med en champagnefrukost hemma hos mig. Jag, tvillingsyster och bästavän var så sjukt bakis efter kvällen innans festande men det vågade vi inte säga till de andra tjejerna då vi planerat denna frukost jättelänge så när champagnen öppnades var det bara at hålla god min haha! Också firades födelsedagar. Jag jobbade dock på Fridas 20årsmiddag och det hade jag sån ångest för, men tog igen det bär vi firade Jennifer med glassdrinkar, jag har aldrig och en utgång med säkert en och annan tequila.

bild 2 (1)

Juni mina vänner tog studenten i juni! åh vad jag saknade min student, eller nej jag ville ta studenten för min var lite förstörd pga en del saker. Men jag var så glad för mina vänners skull och levde på deras glädje där ett tag! Var sen ner på student för kusin i dalarna och fick lite sommar-ro i sommarstugan jag växt upp i under somrarna. Bästa stället på jorden.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>