Julklappar till mig själv

bild

 

Jag har skämt bort mig själv rejält de senaste dagarna. Inte på  mellandagsrean (gillar inte stora reor så brukar undvika dessa) utan, bland annat, på något så mycket bättre – eBay. Minns att jag satt och storshoppade förra året den här tiden också där. Det är sjukt vilka guldkorn man kan hitta där! Här beställt hem ett iPhonefodral med korthållare i från YSL (kunde inte låta bli, älskar ju YSL) massa smycken, skor, läppstift från chanel och hörlurar.

Mitt allra bästa köp de senaste dagarna är dock en vit michael kors väska! Kollade här om dagen igenom mitt twitterarkiv, som man kan ladda hem och scrolla igenom månad för månad, och såg då att jag i februari twittrat om att mina sparpengar skulle gå till just en vit michael kors väska så när jag läste det så tänkte jag ”varför inte bara köpa en?” så det gjorde jag!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>