För mycket kärlek

 

bild (1)

Igår var jag, min tvillingsyster och vår närmsta vän Frida in till stan för att träffa en killkompis. Vi drack drink/vin och spelade lite shuffleboard(?) Det här med att bara ta ett glas vin med vänner en helt vanlig vardag bör man göra oftare.

Jag längtar verkligen till julafton, älskar julen och så men i år har jag verkligen inte känt för att lyssna på jullåtar, vilket jag alltid tjuvstartar med redan i oktober annars. Men det är något med all julstämning som gör att det liksom blir för mycket, liksom för mycket kärlek i hjärtat. Det är det bästa jag kan förklara det. Mitt hjärta rymmer och känner så sjukt mycket kärlek i vanliga fall så till julen då det alltid är lite extra blir det nästan för mycket. Men självklart för mycket på ett bra sätt, men ibland klarar man inte av den där sprudlande känslan när den svämmar över.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>