December för mig

bild 4 bild 3 (1) bild 2 (2) bild 1

 

Det här är december för mig. Mysiga kvällar med en (stor) kopp te, julbak och självklart paketinslagning. 

Idag hade vi luciafirande på jobbet (jobbar som vikarie på förskola) och alla barnen var så fina i sina tomte- eller pepparkakskläder. De lite större barnen var ett jättefint luciatåg och de yngre, som jag jobbade hos idag, var så duktiga när vi hade sångsamling för deras föräldrar. Det var så fantastiskt roligt när en av mammorna som hade ansvar för julklappar åt personalen även gav mig en fin julklapp! Visst, i februari har jag varit där i ett år, och väldigt ofta, de senaste månaderna nästan varje dag i veckan, men det var verkligen inget jag hade förväntat mig och jag blev så rörd och tacksam! Jag trivs verkligen på förskolan med både personalen och barnen, och jag hoppas det märks också, och då är det självklart extra roligt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>