Söndag

bild 1 (1) bild 3 (1) bild 4

Igår spenderade jag hela dagen med en av mina äldsta vänner, Marika, och hennes urgulliga hund Sydney! På dagen var vi nere på gamla idrottsplatsen, så Sydney fick springa lite och Marika fota,sen åkte vi hem till henne för att dricka te och då rusade timmarna iväg bland allt prat och det slutade med att jag åt en jättegod middag med henne och hennes bror. Senare kom Johanna också, och vi slängde oss i sofforna med morrötter, chips och dipp framför en film. Underbar lördag!

Dagarna har gått så fort de senaste veckorna. Det är snart första advent och december! Här i veckan ska jag nog åka in till Stockholm och handla julklappar, det är verkligen något jag älskar (dock brukar det alltid slinka med en och annan julklapp till mig själv också). Imorgon ska jag in och äntligen skaffa mig ett gymkort! Hur länge har jag inte sagt mig själv att jag ska göra det nu? Den här gången kommer jag göra det också! Sola ska jag och syster göra också, det värsta som finns är att känna sig vinterblek. Men först ska jag jobba några timmar så nu ska jag återvända till sängen (har spenderat hela söndagen där framför alla avsnitt av serien ravenswood som än så länge finns!)

Godnatt xx

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>