Om att älska

Igår fick jag hem Michaela Fornis nya bok om att älska så ni kan ju gissa om jag satt uppe länge och läste i går kväll. Men idag är jag ledig iallafall, första lediga dagen på tio dagar. Jag och Johanna, min tvillingsyster, ska in till Stockholm och lyxa till det lite med spadag på sturebadet (fick det på vår tjugoårsdag).

rsz_bild_2 bild 1

Hennes texter, bland annat, är ibland varför jag älskar att läsa – ibland är det exakt som det står. Tänk att en annans ord kan passa så bra på en själv, träffa rätt. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>