Nyårsklänning

ImageProxy (1)1. Laura Dress från Make Way 2. Pearl Beaded Skater Dress från Chi-Chi 3. Estefani Dress från Jeane Blush 4. Crochet Trim Skater Dress från Ax Paris 5. Herna Dress från Tfnc 6. Sandra Layer Dress från Rut&Circle 7. Julia Dress från Dry Lake 8. Pearl Back Skater Dress från Rare London

Många kanske tycker det är tidigt men jag har redan börjat kolla på nyårsklänningar – långt innan färdiga nyårsplaner som vanligt. Men vill hinna beställa hem, prova och se om det är de jag vill ha, så lika bra att börja nu! Förra året hade jag en vit klänning så i år vill jag ha en mörkare, lutar mot en svart! Jag har faktiskt klickat hem nummer sju redan då de var den enda snygga med lite ärmar jag hittade plus att den var snygg men så enkel så man kan ösa på med något snyggt maffigt halsband! Är den trots allt inte bra, är det nog femman eller trean som det får bli.

När klänningen är bestämd är det bara självaste planer inför nyårsafton som saknas, jag och min tvillingsyster har börjat prata om det lite grann och båda är överens om att det ska bli lite mer speciellt än de senaste åren, så vi får väl se! Så länge man har en snygg klänning och det allra viktigaste – de personerna man både vill avsluta det gamla året och inleda det nya med, så kan det alltid bli någonting annat än bra!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>