Wingman

Sitter just nu i personalrummet och har rast. Jag jobbar som vikarie på förskola och nyss satt jag i lekrummet med bland annat en fyraårig pojke som undrade om jag hade några barn. När jag svarade nej så berättade han för mig att det ju bara var att beställa, ”det gjorde mamma och pappa så kom jag sen”. Jag kunde inte låta bli och le, man får höra så himla mycket goa saker när man jobbar med barn! Han frågade vidare, om jag hade någon pojkvän och när jag sa som det var, att nej det hade jag inte någon så log han det finaste leende jag sett på en fyraåring och sa ”gumman, jag fixar en till dig” tänk att ha en sådan fin wingman!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>