en lördagskväll

bild 3 bild 2 bild 1

 

Lite halvfina bilder från en lördagskväll då en middag mellan tre bästavänner förvandlades till en förfest, efter ett sms av jobbarkompisar, och sedan himlans bra utgång.

Helgen som kommer nu kommer också bli himlans bra, efter ett par helger med jobb. Fredagen ska spenderas med de fyra tjejer som alltid kommer, på ett eller annat sätt, finnas i mitt liv. Var jag än är och vad jag än gör i livet så är det alltid dem jag kommer komma tillbaka till. Nu var det evigheter sedan vi alla var samlade, jag minns ärligt talat inte senast just nu, så imorgon samlas vi för myskväll. Lördagen blir inte fullt lika lugn då vi ska dra på oss partyoutfitsen och ut och slå klackarna (skorna iallafall) i taket! Finns inte mycket jag älskar lika mycket som en bra utekväll med tjejerna.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>