Onsdagskväll 16 oktober

bild (14)

 

Min föda idag har bestått av mitt favorit te samt en hel del c vitaminer. Dock är jag kanske lite sent ute med c vitaminerna då jag än en gång dragit på mig en förkylning. Men till skillnad från de senaste gångerna jag varit förkyld så har jag de senaste dagarna tagit det lugnt så imorgon är jag redo för jobb igen i några timmar, skönt ändå att jag inte jobbar heldag varken torsdag eller fredag! Resten av kvällen bjuds nog också på te och bara lite soffhäng med min ena syster!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>