MY FAVOURITE LIPSTICKSlipstick numbers

1. YSL Rouge Volupte – Rose Culte 2. YSL Rouge Pur Coutore Glossy Stain – Mauve Pigmente 3. Make Up Store lipstick – Culture Sparkling 4. Estee Lauder Kissable Lipshine – Maui Kiss 5. Make Up Store lipstick – Aloha 6. Viva La Diva lipstick – Shame on you

Jag verkligen älskar läppstift och bär det gärna lika väl som till vardag som till fest som till jobb. Bland min samling på drygt femtio olika läppcerat (läppstift, läppbalsam, lipblumpers mm) har jag nästan tjugo olika läppstift och jag älskar att köpa nya. Enligt andra har jag många i samma färger men det är samtidigt antingen skimrigt eller matt tillexempel och olika märken! Här ovan är mina sex favorit läppstift bland både budget och lyx! Även om jag älskar märket YSL och läppstiften sitter verkligen superbra, bättre än några andra jag har, så är Viva la Divas shame on you min allra största favorit, sanningen är den att jag redan är inne på mitt tredje genom åren. Det passar till de flesta tillfällena, både till vardags och fest. Jag minns när jag skulle på en första dejt med en kille och jag hade min nyaste favorittopp och kände mig snygg i min outfit men det var något som fattades så jag målade läpparna i shame on you och jag var mer än redo! Det bästa är att det är billigt men sitter helt okej bra, visst man får kanske måla några gånger om dagen men det är bra färg ändå!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>