Hösten

20131015-224957.jpg

20131015-224515.jpg

20131015-224248.jpg

Det är höst och här om dagen stod jag på mitt ena jobb och såg hur det regnade gula löv från träden. Det är väldigt mysigt ändå, hösten. Önskar ibland bara att jag hade någon att dela allt mys med, förutom mina fina vänner. Höst är alltid en tid då jag saknar så mycket mer, men inte så det gör så där ont hjärtat som det kan göra vissa kvällar eller vakna nätter när som helst, utan mer på ett sätt som får det att på något sätt le i hjärtat. Jag saknar allt i från mormor och morfar i Dalarna och min storkusin som skulle ha fyllt tjugosju år igår till någon man tyckt eller tycker om och mysiga höstkvällar med gamla vänner. Det finns så mycket bra med hösten. Som att krypa upp i en av fotöljerna i pappas så kallade whiskeyhörna med en bra bok, just nu läser jag Fornis första bok, en bok om kärlek, om och om igen. Lite för att få inspiration då mitt skrivande inte går framåt just nu, fastän jag så gärna vill! Värsta är att man vet vad man vill skriva om men får inte ut orden på ett dokument, det är svårt ibland. För att fortsätta på vad som är bra med hösten, och avsluta detta inlägg, så säger jag två saker: all härlig musik jag alltid kommer mig för att lyssna på på hösten, allt ifrån mysigs bon iver låtar till de nyaste houselåtarna som får en att vilja gå ut med vännerna och slå klackarna i taket, och sist men inte minst te – att köpa härliga teblandningar och återigen krypa upp någonstans med ♡

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>