om dofter och minnen

Det är egentligen sjukt vad doften av en parfym man använt kan få en att minnas och hjärtat att känna. Hur lång tid det än går vet du exakt vad du kände när du en gång bar just den doften. Så när jag tidigare ikväll smorde in mina händer med den lotion jag använde flitigt för ungefär ett år sedan väcktes sådana minnen och jag saknade sena kvällar framför filmer som batman och wall street (filmer jag aldrig hade sett annars), beställa hemkörd pizza och äta i sängen, spendera halva dagen i sängen med snöstorm utanför fönstret eller spendera en hel dag, bakis, liggandes på hans bröstkorg och bli pillad i håret, äta kindermaxi tillsammans för att det är så barnsligt gott och kyssarna, såklart.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>