tisdagkväll 22.23

nyast

Jag är tillbaka i mig själv igen – jag har slutat skolan där jag verkligen inte trivdes med kursen och är tillbaka på jobb på förskola! Det är det som gäller nu tills jag verkligen vet vad jag vill göra och jag har redan en ny plan! Men först jobba och spara lite, leva lite extra samt göra något stort äventyr innan jag börjar plugga igen. Men det känns skönt att ha en liten aning om hur jag vill att framtiden ska se ut.

På fredag ska jag och tjejerna ut och slå klackarna i taket och på lördag åker större delen av familjen till Grekland och istället kommer farmor och farfar hit. Då vi har två hundar som jag och min tvillingsyster varken kan eller knappt vill ta hand om på egen hand en vecka så kommer farmor och farfar hit från Ludvika och bor med oss en vecka och passar dessutom på att hitta på lite saker här kring storstaden som de inte gjort förut och såklart –  rår om mig och syster i massor. Vilken tjugoåring behöver inte tas om hand av farmor och farfar i en vecka? <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>