Life trough my phone

Det är så himla roligt att sitta och titta igenom sina över tusen bilder i mobilen. Har inte ens haft den i ett år och det finns så mycket minnen och sådant som sparats för att kunna blicka tillbaka till. Jag är egentligen ganska dålig på att ta bilder men när det förfestas fotas det oftast som aldrig förr och det bästa är när man är på hugget med kameran under utgången. Jag är också väldigt duktig på att printscreena allt ifrån smskonversationer och tweets till snyggingar på instagram.

bild 1bild 2 bild 3 bild 4 bild 5

 

 

 

 

 

 

 

 

Det smickrande smset kom från någon norrläning jag och ett par vänner hamnade bredvid när vi fyllekäkade en natt i vintras. Resten är några av många roliga och ibland oförstående smskonversationer när man kommit ifrån varandra ute på krogen. Minns att Johanna där i våras blev fast med en gammal flört och behövde räddning, vilket jag inte riktigt uppfattade då haha!

bild 4 (1) bild 2 bild 3 bild 4 bild 5 bild 1 (1) bild 2 (1) bild 3 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tweets printscreenar jag alltid, både mina egna när jag kollar tillbaka i arkivet och annat. Ibland räcker det inte att föreviga minnen endast i twitterarkivet utan jag vill ha dom mer åtkomliga. Som tillexempel när jag körde bil med killen jag träffade mycket förra våren, det var superläskigt och har fortfarande inget körkort med kan bara le när jag tänker tillbaka på de kvällen. Och det min kusin skrev om att alla föll. Hon för en bom (sån rolig historia!) och jag för en väldigt fin kille. Och vem älskar inte One Tree Hill citat?!

bild 2 bild 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag instagrammade en bild på mig om att jag låg och lyssnade på Michaela och Dashas blogpod och självaste Dasha gillade den!

bild 4 bild 3 bild 2 (1) bild 1 (1) bild 5 bild 4 bild 3 bild 2

bild 1

Samma med instagrambilder som twitter så gillar jag att printscreena. Främs då snyggingar som den norska paradise hotel deltagaren Dennis Poppe (idealenbilden för min drömkille) och Danny Saucedos äldre bror (som slår sin bror med hästlängder!)

bild 4 bild 4 (1) bild 3 bild 3 (2) bild 2 (2) bild 1 bild 2 bild 5 (1)
bild 5 bild 3 (1) bild 2 (1) bild 1 (1)

Också alla dessa partybilder som finns bland alla hundratals bilder! De är suddiga, lite oklara men bland det bästa att kolla tillbaka på. Också får man ju inte glömma garderobslapparna, ifall man skulle tappa de under allt dansande!

bild 5 (1) bild 1 bild 2 bild 3 bild 4 bild 5 bild 1 (1) bild 2 (1) bild 3 (1) bild 4 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haha, ganska töntig grej egentligen. Men jag och mina vänner har en tendens när vi festar att ba ”åh, jag tar en bild på den är shotten”.

bild 4 (1) bild 1 bild 2 bild 3 bild 4 bild 5 bild 1 (1) bild 2 (1) bild 3 (1) bild 1 (2) bild 2 (2) bild 3 (2)

Mina favoritkör förevigas alltid!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>