updates

YSLNOTEBOOK

Jag har börjat skolan nu, och hittills så känner jag att det inte riktigt är det jag tänkt mig. Det känns lite tråkigt då jag verkligen var förväntansfull. Så vi får se hur det här blir, ska se om det blir annat när vi kommit in i det med alla lektioner och så. Men just nu vet jag inte alls vad jag ska göra!

I helgen kopplade jag bort alla funderingar kring skola och framtid och spenderade dagen tillsammans med min familj på flygfältet.Min pappa är nämligen väldiigt intresserad av flygplan, och flyger även själv, och i lördags var det flydag på hans flygklubb och ett speciellt plan skulle landa där så alla förutom mellansyster som var sjuk var med honom för att dela det med honom kan man säga! Vi åt lunch där ute och sedan åkte vi till elgiganten och köpte en ny dator till mig (eftersom min gamla lilla åkte ner i fotbadet).

Kvällen bjöd på utgång med ett gäng tjejer från jobbet – kan inte bli annat än bra då! Vi dansade, shottade och drack goda drinkar på saluhallen tills de stängde, vi har en viss förmåga att vara kvar till sist. Kan inte minnas när vi gick innan de ens stängde.
Åh vad jag älskar utgångar med alla mina fina tjejer! Är också så otroligt tacksam över de vänner jag har <3

Jag har blivit sjuk också. Hej världens sämsta immunförsvar… De senaste gångerna jag blivit förkyld har jag även fått drass med världens hemskaste hosta, likaså denna gång! Om man kan fp blåmärken på lungorna av hostande så har jag det och jag ligger vaken hela nätterna och hostar konstant. Hoppas jag får bli frisk snart!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>