SUNNY SUNDAY

1d8f52b23f2df4d89bf7d638aefdc1c6

Ligger i sängen nu, trött efter en fin sommardag. Hela eftermiddagen satt jag, min lillasyster Amanda och en av våra kusiner, Sanna, i Humlegården. Vi köpte med oss lite fika och hade det jättemysigt! Framåt sju tog vi pendeln hem till oss för att fortsätta myset med middag, snacks och senare lite spabad under stjärnhimlen <3

Imorgon ska jag också njuta av ledighet och förhoppningsvis fint väder för sen ska jag jobba resten av veckan. Jobbar rätt mycket nu två veckor framöver, sedan börjar jag plugga! Är less på att extrajobba på ett jobb jag inte riktigt känner något för och vill börja med det jag älskar och vill hålls på med nu, ska bli kul!

Godnatt, xx

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>