RHODOS 2013

ce47e6a499ed778628e3d16e121767f8 0fd2b069a663dd8d19f28f4e872f0e56

I lördagsmorse, kring 6.00 någon gång, landade jag, tvillingsyster och en av våra bästa vänner på svensk mark igen efter 9 dagar på Rhodos! Det var tre tjejer blandat med lite hemlängtan, lite rhodoshosta, lite trötthet och massa minnen som klev av planet. Vi hade det superbra i värmen och har hunnit med så mycket på dessa dagar, även om många av dagarna såg likadana ut – frukost på hotellet, taxi till stranden, middag, taxi till hotellet, fixa sig och sedan taxi till bargatan för fest. Men några kvällar blev det bara häng på balkongen, med snacks, cigg, iste och massa tjejsnack. Torsdagen spenderades med shopping tillsammans med lönen på kontot, hehe! Vi var även en sväng till mysiga gamla stan innan vi den kvällen åkte hem för att fixa oss för en lite finare middag, de andra dagarna stannade vi i stan för att äta middag efter stranden (vi bodde en bit bort från allt). Fredagen pressade vi stranden bara då det var våran sista dag, planet hem lyfte kvart i tre natten mellan fredag och lördag. Efter våran lite finare middag på torsdagen bestämde vi oss spontant att gå och tatuera oss, sagt och gjort – det gjorde vi! Vi hade tänkt att göra det vilket som, men på fredagen innan vi åkte. Alla tre gjorde vi ett hjärta på vristen, inte så orginellt men sjukt snyggt! Hjärtat står för varenda person som betyder så oerhört för mig, bästa och äkta vänner samt familjen och mor- och farföräldrar. Ja, alla jag älskar ryms i det lilla hjärtat! Och nu är jag mer taggad än någonsin på att göra den jag velat ha så länge, men det får vänta tills sommaren och solens strålar bleknat lite!

Så till sist, tack alla som gjorde den här resan bra och mysig!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>