DRÖMMAR

 

 

 

 

De senaste åren har jag samlat på mig så mycket drömmar att jag börjar nästan känna en slags stress över att hinna med allt. Inte en sådan där stress som får en att känna panik och må dåligt, utan en stress som får mig ivrig att börja uppfylla iallafall någon av dessa.

drömmar

En av mina största drömmar just nu, en som jag redan försöker mig en bit in på, är att skriva en bok, en roman med en kärlekshistoria. Jag har skrivit ända sedan jag var liten, nog sedan jag lärde mig skriva faktiskt, och jag älskar det nog bara mer och mer ju mer jag skriver! Jag har i kanske två år nu skrivit tiotals blad som jag någon dag vill kunna sammanfläta till en bok, ett slags bokmanus. Det jag skriver innehåller fina stunder, hjärtskärande stunder, fina ord och meningar, fina människor, skratt och tårar och mycket annat jag själv vill läsa i en bra roman. ur minnet och mitt eget huvud samt lite ur fantasin (men mest ur minnet men lite ändrade då min fantasi inte är så fantasifull). Så vi får väl se, kanske man kan läsa min bok en dag?

7a649feb8aac2704b7dbfd7673423703 86bc8d69b535b9f309f93a3d3635b57c

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>