Saturday w/ friends

ysl täby kista

I dag tog jag och tjejerna en liten miniroadtrip för en liten köpcentrum-runda.

Täby Centrum stod först på schemat: shopping samt en chillbox som sen frukost. Sedan begav vi oss till Kista galleria för där har vi vårat älskade foodcourt. Efter en lunch som gett oss alla fyra matkoma fortsatte vi shoppingen (som egentligen blev mest tittande). Var tänkt att vi skulle ta och gymma när de ändå har SATS där men på grund av den isittande matkoman blev det raka vägen hem, nöjda mätta och belåtna, efter att ha avverkat alla butikerna.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>