lördagskväll med systrarna

SPA2 SPA1

Ikväll har jag och systrarna premiärbadat i vårat spabad som just kommit på plats! Tusan vad skönt det var! Känner inte lika stort behov av en tid hos massören nu!
Innan satt jag och de två äldsta systrarna på däcket och drack cosmopolitans och myste!

Imorgon kommer farmor och farfar hit på lunch och sedan bär det av till jobbet för min del, arbetsplats ett av sex nu på raken, dessutom var idag min enda lediga dag nu mellan 11 dagars jobb! Blir bra med cash inför semester sen!

Nu ska jag lägga mig nyspabadad och nyduschad i ett friskt vädrat rum samt med renbäddad säng! Kommer sova gott!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>