I’LL READ ALL ABOUT IT

69c433cf76f73f37397c7e74621d10c1 1da2446a7cdb9ec3bf2f4094dd2d5931

Det har varit en sådan där dag och kväll jag mest bara setat och skrivit. Det går dagar jag inte får ut någonting på tomma dokument också finns det dagar, dock färre, jag kan sitta i sträck och skriva. Söndagar är bra sådana dagar, helst regniga som denna då det ändå inte finns något annat som lockar. Dessutom har jag setat med några avsnitt av Michaela och Dashas blogpod, som jag missat! Alltid när jag sitter och skriver kollar jag alltid tillbaka och läser gammalt jag skrivit, finns inget roligare. Det kan vara det allra bästa med vissa saker jag skriver, att det är som att kolla tillbaka i en dagbok. Jag har ett dokument med ett antal diktliknande texter som jag skrev under en skrivkurs på gymnasiet och tusan vad mycket bättre de var nu än vad jag minns jag tyckte de var då. Det är också en rolig sak med att ha så mycket skrivet, en del texter känns lama, tomma och inte alls så bra nu medans andra, när jag läser dom, gör att jag tycker jag är så himlans bra på detta. Och att känna man är bra på något är en så skön känsla! Även om dikter inte är något av det inom skrivandet jag brinner för så är det himlans kul när man tycker man lyckas.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>