STUDENTEN // ONE YEAR AGO

MIN STUDENT

Kan inte fatta att det är ett helt år sedan jag sprang ut genom jensens dörrar och hade tagit studenten!

Trots att jag till viss del inte kunde sluta tänka på lite annat så var det en av de bästa dagarna i mitt liv och att stå på flaket med den glädjen slog alla andra känslor och tankar och att sedan få åka hem där hela ens släkt väntade var mer än bra det också!

Och imorgon är det tre av mina bästa vänners tur att få uppleva allt det och det glädjer mig att få se dem så lyckliga som de kommer vara! <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>