NEW IN // MONDAY

new3 new2 new1

Nu när det är varmare ute och man vill ha lite lättare kläder på sig har jag upptäckt att jag inte har så mycket kläder (trots det har jag så mycket att det knappt får plats i varken min lilla walk-in closet eller klädställningen ute i rummet) så jag passade på att fynda ett linne och ett par shorts när jag ändå var inne i stan i förmiddags. Ett par ljusrosa shorts och ett linne med urrigning i ryggen, perfekt sommarputfit. Sen så kunde jag verkligen inte låta bli att köpa det underbart fina armbandet när jag såg det, love at first sight. <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>