FÖDELSEDAGSFIRANDE

J19 3 J19 2 J19 1

I fredags fyllde en av mina närmsta vänner år och vi slog till med förfesten med shots och smoothiedrinkar innan festande på bj!

Resten av helgen har varit lugn då det ikväll vankas för jeansens skiva, skolan jag gick ut förra året och som två av mina bästa går! Men innan det är dags för att föra till den ska jag på en liten klassfråga med gymnasieklassen jag endast gick med i ettan! Så fint att trots det räknas jag alltid med på klassevenemang och som en i klassen ♥

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>