SÖNDAGSUPDATE

pping mat sushi s a f vs

Finns det något jag (sorgligt nog) mår så där underbart bra av så är det shopping. Så en hel del sådant har det blivit på sistone- Främst på Victoria’s Secret eftersom att i och med att jag jobbar på arlanda flygplats så kommer jag utan problem in till sveriges enda vs-butik! Så dir har jag varit lite fram och tillbaka de senaste dagarna. Idag var det dock mammas pengar också som sattes sprätt på då hon tog med mig, tvillingsyster och mellansystern på shopping och lunch! Köpte skor och solglasögon också fick jag den underbart söta toppen av mamma (älskar peplumtoppar, kan inte få nog av dom!)

Vår dag på köpcentret var en supermysig söndagssyssla!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>