It’s besutiful people like you, that suck the life right out of my heart

d5f713f9e7627d985918720d1bcfa3fe

Ligger i sängen, trött efter ett 9timmars pass på jobbet, mina leder nästan skriker av smärta, mitt huvud värker och jag ska upp tidigt för att gå på behandling imorgonbitti MEN jag är ändå på glatt humör för snart är mina behandlingar slut plus att på min rast idag fick jag ett mycket roligt samtal, så på fredag väntar en intervju som jag hoppas förändrar min framtid här i höst!!

Nu ska jag sova, så jag orkar gymmet efter behandlingen imorgon! Puss

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>