this is what i’m made of

6fd913b85280f29138a0e22f92e252c6 ffeaaa3c56d03afc9d1bb8f590533481

Några acceptabla av alla bilder jag och tjejerna tog på vår förfest i lördags. Det blev förfest med lite för många rundor av ”made of leken” (drick varje gång de sjunger made of) vilket resulterar i ett glas per gång, och vi körde sisådär fem rundor, varvat med tokmycket dans, skratt, sång, tandblekning (bara vi…) och kärlek. Allt detta, självklart, tillsammans med mina tre bästa vänner, ni anar inte vad dessa tjejer betyder för mig, finns inga jag hellre skapar bra minnen med! L O V E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>