torsday // me and my twinsister

sj

Idag har varit en sån där ganska vanlig men superbra vardag. Det var nämligen, faktiskt äntligen, dags för mitt läkarbesök jag väntat på över en månad nu. Jag bär nämligen på hudsjukdommen psoriasis (googla inte, det kan skrämma er för det skrämde mig i början men som tur är så är min inte så jättegrov) och det senaste halvåret har den dock förvärrats ganska mycket sen sist jag var hos hudläkaren förra hösten och den har verkligen börjat besvära mig.

Så på förmiddagen kom pappa och hämtade upp mig & tvillingsyster, som jag tog med som stöd. Vi chillade lite på hans kontor och var sedan iväg och åt lunch, medan pappa satt i möte, innan han skjutsade oss till akademiska. Varför dagen var så bra var för att jag fick sån bra hjälp och klarhet med min sjukdom vilket jag aldrig tyckt jag fått tidigare. Det bästa var ändå att jag fick börja min ljusbehandling på en gång, så nu ska jag gå på behandlingen tre dagar i vecka i sex veckors tid, det kanske inte känns så kul men eftersom min hud ska vara frisk efter det så är det så värt det!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>