Can’t buy me love

13 12

Efter en helg i sängen, hostande och sjuk, var jag idag på förskolan och jobbade med småbarnen. Än så länge älskar jag det jobbet. Imorgon jobbar jag dubbla pass – förskolan på förmiddagen (hem och sova) och sedan stägningspass till kl 02,00 på mitt andra jobb. Får se hur mycket jag lever på onsdag, lär leva desto mer löningen sedan.

Något jag gjorde idag fick mamma att be mig se en gammal film, för att jag skulle känna igen mig, dock vägrade hon säga vad, ”se filmen”. Så det är vad jag ska göra den sista stunden innan jag somnar, så jag förstår vad hon menar 😉 xoxo

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>