We’ve all got scars and broken parts, But most of the marks stay close to my heart.

baf63fc6c9d76acdcc1ecc1e20825e77

 

Så här mysigt hade jag och valpen Ferry det för bara en liten stund sedan. Han är en riktig knähund när han är trött den tuffingen, så mysig då. I fredags var jag och tjejerna inne i stan för en födelsedagsdrink då beatrice fyllde år. När resten av tjejerna drog till nattklubben så åkte jag och födelsedagsbarnet hem och istället för att dansa med mina vänner låg jag halva natten och hostade konstant, så jag knappt kunde andas, och grät mig till sömns för att det var så jobbigt. Därefter har jag bara legat hemma sjuk, och försökt frisknat till, sådär går det med det.

Ska nu krypa ner och kolla på the carrie diaries, min nya favoritserie. Godnatt <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>