make up store // lipstick

42f281167c9d148f6188b1e8aa0edf2e

I förra veckan var jag och min tvillingsyster in till stockholm, för att leta reda på hennes skola där hon precis börjat plugga till makeupartist. Sedan tog vi en lunch på stan, gick och kollade i lite affären och till sist tog vi en fika inne på nk innan vi tog pendeln hem igen. Min läppstifthunger går inte att mätta så ett sött litet från makeupstore i färgenaloha fick följa med mig hem. Jag älskar deras läppstift, de sitter bra, snygga färger samt bra ifärgen och har riktigt bra pris. Jag har även två till från mus ett i färgen culture som jag fick av min tvillingsyster i julklapp samt ett i färgen stage.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>