onsdagkväll

cfc571024700c969808b02a9b8df4023

 

Efter två stägningspass på mitt jobb på arlanda, följt av en iskall cykeltur hem vardera natt, och att jag fastän jag inte var hemma och i säng förän kring tre i natt var iväg och jobbade på dagis imorse, är det nu skönt att ligga i sängen med en kopp söderte (favoritte) och kolla på en av mina favoritserier innan jag somnar. Ska även i morgonbitti upp till dagis, sen är jag äntligen ledig en dag innan helgen bjuder på ännu två stägningspass… Men allt jobb (som jag fram tills nu inte är van vid) känns helt okej, just för att jag fått jobba så lite de senaste månaderna (därför jg har två jobb nu) plus att det kommer kännas ännu bättre när mina två lönebesked kommer sen!

Nu ska jag återgå till mitt te, mina vitaminer och the lying game, goodnight <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>