yves saint laurent // happy valentine’s day

687f58c676df11e28f8522000a1fb838_7

Glad alla hjärtans dag till er alla! Fick en liten allahjärtansdagpresent, av mig själv, på posten idag. Ett fint läppstift från mitt favoritmärke yves saint laurent som jag köpte från ebay för drygt en vecka sedan. Det är så fint så jag nästan överväger att bära det även när jag sover. Utöver det så vill jag som sagt mest bara säga glad alla hjärtans dag till mina nära och kära. Jag måste för första gången sedan jag gick i gymnasiet upp innan sju imorgon bitti då jag jobbar öppning, så jag är nog klok om jag kryper i säng med en kopp te och en film om inte allt för länge. xoxo

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>