10 februari

bild-10

Strax ska jag och tvillingsyster pysa iväg till bussen för att ta oss till jobbet. Vi jobbar stägning tillsammans hon och jag idag, så även om jag ganska starkt ogillar stägningspass så känns det rätt bra, men ska bli skönt med dagspass senare i veckan. Tyvärr så missar jag bästis precis då hon slutar när jag börjar…
Den här helgen har varit lugn, jag och tjejerna ändrade festplaner till hemmakvällar då vi alla gick och blev lite små sjuka. Så fredagen blev myskväll och igår blev det middag och lite vin på stan med mamma, tvillingsyster, fastrar och kusiner. Den ena fastern har nämligen gått och blivit 40 så det firade vi, bara vi tjejer!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>