estée lauder & yves saint laurent läppstift

bild-7 ysl

mina vänner och syster vet verkligen hur de gör mig glad. Det rosa från esté lauder fick jag från mina kära vänner / arbetskamrater nä’r jag fyllde 20 för ett par helger sedan och yves saint laurent läppstiftet låg  inslaget på huvudkudden en dag när jag kom hem. Alla som känner mig bra vet att jag älskar yves saint laurent läppstift fast jag innan detta aldrig ägt något så väärldens finaste tvillingsyster hade passat på att köpa ett till mig när hon hittade det på tradera, även om färgen kanske inte är den jag använder så ofta så pirrar det lite bara av att se detoch ha det i samlingen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>