cause’ if you let me, here’s what I’ll do

bild-2-2

florence + the machines cover av take care är i princip den enda låt jag lyssnar på för tillfället för att den är så sjukt bra att man nästan får rysningar. Kärlek vid första tonerna. Plus att livet går på rätt bra nu, fikade med mina två bästisar från gymnasiet och tvillingsyster igår, förstå gången sedan studenten alla fyra var samlade igen och det kändes så bra och i helgen är det dunderfirande av 20 årsdag som gäller. Det är något med att fylla år som får mig att längta som om jag fortfarande var åtta och det är inte systemet ens som lockar mest, eller myndigheten och krogarna som lockade mest vid 18, utan själva grejen med att fylla år. Det är liksom min dag, eller ja min och min tvillingsysters iallafall. Och jag tror att detta blir bästa på länge. Utgång med massa fina härliga vänner från kvällen innan till födelsedagsnatten och sushimiddag med min fina familj på födelsedagssöndagens kväll.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>